FCBQ

Pluja de triples i derrota

Copa Catalunya. Els bisbalencs paguen cars uns mals minuts i cauen derrotats en la primera jornada de competició

El Bisbal Bàsquet comença el campionat de copa Catalunya amb una derrota a la pista del Sant Quirze. L'equip empordanès va signar un bon inici amb un parcial de 2-11 que els locals van poder contrarestar una vegada dins el partit. L'equilibri en el marcador es va mantenir fins al minut 17, en què dos parcials consecutius del Sant Quirze van trencar el matx i van allunyar el Bisbal de la victòria: el primer, 14-0; el segon, en la represa del partit, 7-0. La bona defensa i la predisposició dels bisbalencs no van poder evitar una derrota que es va produir entre el final i el principi del segon i tercer període.

SANT QUIRZE 87 BISBAL 77

SANT QUIRZE: G. Baltà (25), Valverde (8), R. Baltà (24), Aymerich, Ayuso (11) –cinc inicial–; Velázquez, Cuevas (2), Saborido, Santiago (1), Doñate (5) i Fàbregas (11). 9 triples: 6 R. Baltà, 1 G. Baltà, Doñate i Fàbregas. 14/21 tirs lliures. 21 faltes personals. SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Castillo (13), Vilà (14), Mitjà (9), Nieto Márquez (7), Poch (8) –cinc inicial–; Macau (16), Soler (3), Oliva, Jacomet (5) i Sansabrià (2). 14 triples: 4 Macau, 4 Vilà, 3 Mitjà, 1 Castillo, Soler i Jacomet. 9/14 tirs lliures. 20 faltes personals. Eliminat: Nieto Márquez. PARCIALS: 23-19, 24-19, 23-13 i 17-26.