FCBQ

No es deixen sorprendre

Copa Catalunya femenina. El Bencriada es refà d'un inici dubitatiu i resol el partit amb intensitat i amb control del joc

Victòria d'un Bencriada que va començar el partit sorprès per la duresa i la intensitat del Roser. L'apatia del conjunt banyolí, desencertat al començament del partit, va canviar en el segon període, amb una defensa més agressiva i recuperadora que va permetre encistellar bàsquets fàcils. La diferència de punts sorgida del primer quart va desaparèixer al descans. En la represa, un Bencriada millor va continuar amb el domini del joc i va eixamplar la distància en el marcador, sense deixar-se sorprendre pel joc intens de les rivals, incapaces d'escometre la cistella banyolina. En l'últim període, el Bencriada va fer valdre la superioritat a la pista per jugar amb tranquil·litat i dominar els temps del joc. Corominola, amb quinze punts, va ser la màxima anotadora de l'enfrontament.

BENCRIADA 67 ROSER 58

BENCRIADA BANYOLES: Llagostera (9), Thió (4), Corominola (15), Compte (4), Duch (11) –cinc inicial–; Gallego, N. Trabal (8), Ferreiro (9) i Valera (7). 8 triples: 3 Ferreiro, 2 Duch, 1 Llagostera, Valera i Corominola. 19/36 tirs lliures. 25 faltes personals. CÀMPING BIANYA ROSER: Fernàndez (3), Torront (10), Mirat (16), Cuixart (5), Villar (8) –cinc inicial–; Gonzàlez, Janer (4), Martínez (5), Aldea (2), Díaz (3) i Trabal (2). 5 triples: 2 Villar, 1 Martínez, Janer i Fernàndez. 13/19 tirs lliures. 29 faltes. Eliminades: Martínez i Torront. PARCIALS: 13-20, 20-13, 12-5 i 22-20.