NBA

Marc Gasol reapareix vuit mesos després

NBA. Va acabar amb 10 punts en 13 minuts en el primer amistós dels Grizzlies

Des del 8 de febrer passat, quan va lesionar-se al peu dret contra els Blazers, no havia disputat cap partit. Superat el llarg període de recuperació, que no li va permetre participar en els Jocs de Rio a l'estiu, Marc Gasol va tornar a jugar. Ho va fer en el primer amistós de la pretemporada dels Grizzlies, amb victòria sobre els Magic (102-97). El català, titular, va acabar amb 10 punts (5/11 en tirs), 2 rebots i 1 assistència en els 13:29 que va jugar. Va ser un partit amb molta rotació i que va suposar el debut del nou entrenador, David Fizdale. En els Magic, Serge Ibaka, amb molèsties al genoll, va ser baixa.

Per la seva banda, Pau Gasol no va poder debutar encara amb els Spurs. Els texans van perdre a la pista dels Suns (91-86), després de deixar a casa el gruix de titulars. A més del pivot de Sant Boi, no hi eren Aldridge, Parker, Ginobili, Mills ni Green. Això sí, van debutar Laprovittola (6 punts i 4 assistències) i Davis Bertans (5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)