FCBQ

Vint minuts perfectes

Copa Catalunya. La Bisbal desmunta el CN Sabadell en una gran primera meitat, ofegant-lo en defensa i cosint-lo a triples i contracops

LA BISBAL 71 CN SABADELL 58

BISBAL BÀSQUET: Soler (8), Mitjà (17), Vilà (9), Nieto (17), Poch (4) –cinc–; Macau (1), Roger Oliva (13), Jacomet (1), Curto (2), Sansabrià i Carles Oliva. 13 triples: 5 Mitjà, 3 Vilà, 2 Soler i Nieto i 1 Roger Oliva. 11/18 tirs lliures. 17 faltes. CN SABADELL: Arellano (1), Real (5), Lapeña (13), Rodríguez D. (6), Dam (8) –cinc–; Rodríguez E. (6), Ollé (4), Bernadí (2), Valdez (9) i Reyes (4). 6 triples: 2 Rodríguez D. i 1 Dam, Ollé, Valdez i Lapeña. 4/11 tirs lliures. 17 faltes. PARCIALS: 26-15, 17-9; 15-15 i 13-19. COMENTARI: Immillorable estrena a casa de la Bisbal, que es va exhibir en la primera meitat i no va atorgar cap possibilitat de triomf al rival. Des del salt inicial, l'equip baixempordanès va marcar la pauta a partir de la defensa, que travava els atacs del CN Sabadell i li va permetre trobar amb facilitat punts a partir de la transició,. El forat, a poc a poc, va anar ampliant-se fins a un +19 a mitja part, que satisfeia l'afició local, que va quasi omplir el pavelló. A la tornada dels vestidors, els vallesans van intentar apujar la intensitat per trobar alguna escletxa per tornar al partit, però la Bisbal ho tenia tot sota control i mai va deixar que el rival se li acostés més del compte. Tan sols en el darrer es va escurçar mínimament la diferència, però més fruit de la relaxació i el cansament local que de res més. La primera victòria del curs deixa molt bones sensacions.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)