FCBQ

Intractables, continuen imbatudes

Copa Catalunya femenina. Quarta victòria en quatre partits del GEiEG, molt ferm en defensa

Només li han fet falta al GEiEG de Joan Pau Torralba quatre jornades per quedar-se líder en solitari del grup, mostrant una gran solidesa. La víctima ahir al Lluís Bachs va ser el Safa Claror, que al final del primer quart i principi del segon va patir la millor versió gironina. La manca de concentració abans del descans va permetre a les visitants anar als vestidors encara amb vida (29-24), però en la represa l'excel·lent defensa grupista no va deixar opció: 4 punts només va anotar en el tercer quart el conjunt barceloní, ascendit aquesta temporada, que va acabar perdent només de 17 pel mal dia local en el triple (2/23). El primer gran examen del GEiEG, dissabte a Viladecans.

GEIEG 62 SAFA CLAROR 45

GEiEG GAESCO: Gallegos, Comella (6), Bagaria, González (12) i Serra (2) –cinc inicial–; Pairó (9), Jòdar (2), Xargay (15), Roig (6) i Mayoral (10). 2 triples: Pairó i González. 6/8 en tirs lliures. 26 faltes. SAFA CLAROR: Farro, Sánchez (9), Vilardaga (8), Ceña (11), Caminal (6) –cinc inicial–; Camarasa, Muliternos (1), Ventosa (3), Oliver (6), Gonzalo i Jofresa (4). 2 triples: Ventosa i Vilardaga. 19/26 en tirs lliures. 18 faltes. PARCIALS: 17-13, 12-11, 14-4 i 19-17.