FCBQ

Primer revés del GEiEG

GEIEG B 52 SANT ADRIÀ 56

GEIEG B: Bartolí, Oliveras, Mar Ripoll (4), Ruiz, Mayoral (16) –cinc inicial–; Bataller (1), Maria Ripoll (10), López (3), Mir (8), Juanola (9) i Sargatal (1). 1 triple: López. 14/27 en tirs lliures. 21 faltes. FEMENÍ S. ADRIÀ: Lago (6), Rubio, Casadevall (9), Garcia (15) i Riera (6) –c. i.–; Balseiro (5), A. Grau (2), Madueño (3), Romera, C. Grau (4), Requesens (6). 2 triples: Garcia. 11/18 en lliures. 23 faltes. PARCIALS: 10-21, 14-13, 7-10 i 21-12. COMENTARI: Primera derrota d'un GEiEG que es va trobar amb un rival jove i intens. Les visitants van crear molts problemes amb la pressió a tota la pista, amb dos contra un, i un ritme de joc molt alt. Les pèrdues i el mal dia en el triple van fer que les gironines sempre anessin per sota en el marcador. La reacció en el darrer quart (13-0) va estrènyer el marcador a un minut del final (50-53), però no va evitar la derrota.