FCBQ

Les males sortides

Copa Catalunya. El Sant Narcís torna a començar amb mal peu el partit i el tercer quart i, sempre a remolc, mai té possibilitats de triomf

SANT NARCÍS 73 STA. COLOMA 80

SANT NARCÍS: De Pedro (14), Pons (2), Ballell (21), Valerin (9) i Coll (11) –cinc inicial–; Paulí (4), Puxo (4), Valerón (7), Barrasa, Boadella (2), Carbó i Samper. 7 triples (5 Ballell i 1 Coll i Valerin), 15/26 tirs lliures i 23 faltes. SANTA COLOMA: Sánchez (12), Espín (14), López (5), Pulido (10) i Jiménez (12) –cinc inicial–; Alcalà (2), Ruiz (5), Sanabria (4), Gómez (4) i Navarro (12). 7 triples (2 Jiménez i Espín i 1 Sánchez, Gómez i Ruiz), 11/25 tirs lliures i 23 faltes. PARCIALS: 12-20, 22-22 (34-44); 15-23 (49-67) i 24-13 (73-80). COMENTARI: Tercera derrota del Sant Narcís en quatre partits, aquesta vegada contra un rival de la seva lliga que va saber treure molt profit de la inexperiència dels gironins. El conjunt de Jordi Moncanut, malgrat ser conscient que necessitava sortir amb energia i determinació, va encaixar un 2-11 d'inici que el va obligar a anar a remolc tota la primera meitat. Després del descans, un 0-7 de sortida i un 34-51 per afrontar la segona part que a l'equip, malgrat no deixar de lluitar en cap moment, se li va fer inabastable. Amb una defensa molt tova i cometent moltes errades no forçades, el Sant Narcís no va poder fer res més que arreglar el marcador a còpia de pressionar a tota la pista jugant amb cinc jugadors petits. Els visitants, però, molt més experimentats, mai van patir per la victòria.