FCBQ

La zona enfonsa el rival

Copa Catalunya. Un parcial de 15-0 en el darrer quart dóna la tercera victòria a un gran Bisbal, que ahir va fer la presentació del seus equips

BISBAL 70 ST. GERVASI 63

SOL GIRONÈS BISBAL: Soler (4), Vilà (6), Mitjà (8), Nieto (10) i Poch (4) –cinc inicial–; Macau (7), Castillo (13), Oliva (12), Jacomet (4), Curto (2). 9 triples: 2 Nieto, 2 Vilà, 2 Mitjà, 1 Macau, 1 Soler, 1 Castillo. 11/15 en tirs lliures. 18 faltes personals. SANT GERVASI: Jajee (17), Reina (9), Monte (6), Torrents (5) i Carter (15) –cinc inicial–; Díaz (2), Tarifa (6), Villanueva, López. 8 triples: 3 Jajee, 2 Carter, 2 Montes, 1 Torrents. 7/10 en tirs lliures. 17 faltes. PARCIALS: 16-18, 18-12, 14-19 i 22-14. COMENTARI: Triomf important, el tercer, d'un Sol Gironès Bisbal competitiu i intel·ligent en els minuts finals de partit. I això que en els primers quatre minuts semblava que el partit acabaria en tempesta, amb el 2-12 visitant. Amb constància i millora en la selecció de tir, els locals van poder maquillar prou el marcador al final del primer quart. Va ser en el segon quan van començar amb millors prestacions, amb un avantatge de 4 punts i fent una bona lectura en atac del dos contra dos. En la represa, amb 34-30, el Sant Gervasi va reaccionar, fent mal amb les seves penetracions i el rebot ofensiu, liderats per la parella nord-americana. En el darrer quart, entre el minut 2 i 6, una defensa en zona disposada pel tècnic Joan Ferrer va provocar un decisiu parcial de 15-0 que va sentenciar el conjunt sabadellenc.