NBA

La vida són desafiaments

Pau Gasol. San Antonio Spurs

Pau Gasol encara té molt bàsquet per oferir. Lluny de deixar passar els dies fins a la retirada, amb 36 anys ha escollit el penúltim repte: formar part de la primera plantilla després de Tim Duncan als San Antonio Spurs.

Després de dues temporades als Bulls sense poder lluitar pel títol tot i jugar a un sensacional nivell –16,5 punts, 11 rebots, 4,1 assistències i 2 taps van ser les seves mitjanes la temporada passada–, el de Sant Boi entra en un món amb les coordenades sempre ben fixades amb l'objectiu de discutir el que els papers presenten com a indiscutible: el poder dels Warriors.

Gasol farà parella interior amb LaMarcus Aldridge i això vol dir més capacitat anotadora interior però menys presència defensiva que la que hi havia amb Duncan. Per fora, Tony Parker i sobretot Kawhi Leonard equilibraran una ofensiva en què l'expressió col·lectiva passa al davant de qualsevol esforç individual. Tot plegat, amb Greg Popovic donant forma a un conjunt que, campió el 2014 i finalista el 2013, sempre presenta credencials per competir fins al mes de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)