Eurolliga

bàsquet

Barça

Lesió de Pau Ribas al tendó d'Aquil·les

Eurolliga. Tot fa pensar que se l'ha trencat, però avui se li faran més proves a Barcelona per confirmar-ho

El Barça Lassa va volar cap a Barcelona en xàrter ahir, just després del partit. A banda d'un resultat molt agre, l'expedició va tornar amb una notícia pitjor, la lesió de Pau Ribas. S'estava a punt d'arribar a la mitja part (35-31 i 53 segons per tancar el segon quart) i, en una acció fortuïta i totalment sol, el badaloní va caure a terra. Adolorit, va haver d'abandonar el parquet en llitera, fet que va fer presagiar males notícies.

Minuts després, el club blaugrana informava que Ribas té una lesió al tendó d'Aquil·les esquerre. Encara se'n desconeix l'abast exacte, per bé que tot fa pensar que es tractaria d'una ruptura, una lesió greu. De fet, al final del duel, Bartzokas va parlar de “molts mesos” de baixa. En tot cas, avui se li faran més proves a Barcelona per determinar-ne el diagnòstic definitiu. Aquest és un fort cop per al jugador ja que tot just havia reaparegut divendres passat, contra el Fenerbahçe, després de deixar enrere els problemes musculars a l'abductor dret que el van tenir un mes apartat de les pistes.

Amb pinces

I, per al Barça Lassa, és un contratemps de pes, perquè no hi ha manera de buidar la infermeria. Amb Ribas, són cinc els lesionats i ni Lawal –és als EUA, recuperant-se de la lesió de genoll– ni Doellman ni Navarro podran participar demà al Palau contra el Brose Bamberg, en el duel de la quarta jornada de l'Eurolliga. Qui podria estrenar-se aquest curs podria ser Koponen, almenys si fem cas de les paraules de Bartzokas abans d'enfrontar-se al Fenerbahçe, en què assenyalava la possibilitat que tornés al cap “d'una setmana”.

LA DADA

6
partits
s'havia perdut aquest curs Pau Ribas per les molèsties a l'abductor. El d'ahir era el cinquè que jugava.

Belgrad, final a quatre del 2018

Jordi Bertomeu, director executiu de l'Eurolliga, va fer pública ahir l'elecció de la capital sèrbia com a seu de la final a quatre del 2018. “A Belgrad, els aficionats viuen i respiren bàsquet amb una gran intensitat i tots estan esperant ja aquest esdeveniment”, va subratllar. Els partits es jugaran al Kombank Arena, inaugurat el 2004 i amb capacitat per a 18.400 espectadors. Belgrad va ser la seu d'una final de l'antiga copa d'Europa, el 1977, en què el Maccabi va derrotar el Varese per un ajustat 78-77. En l'edició d'enguany, el títol es decidirà del 19 al 21 de maig, a Istanbul.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)