FCBQ

Primera victòria gironina a domicili

Copa Catalunya. La reacció en la represa, amb un 0-11, dóna la iniciativa al Sant Narcís

ST. GERVASI 61 ST. NARCÍS 69

SANT GERVASI: Nafeé (3), Díaz (16), Reina (8), Montes (14) i Carter (12) –cinc inicial–; Vilanueva, Dam, Martin, Torrents, López (6) i Tarifa (2). 8 triples: 3 Montes, 3 Díaz, 2 Carter. 6/13 en tirs lliures. 14 faltes personals. SANT NARCÍS: De Pedro (4), Pons (2), Valerín (8), Coll (1) i Pujolràs (15) –cinc inicial–; Paulí (2), Ballell (7), Valerón (20), Juscafresa (4), Barrassa (2) i Boadella (4). 6 triples: 4 I. Valera, 1 Boadella, 1 Ballell. 8/18 en tirs lliures. 14 faltes. PARCIALS: 11-7, 16-16, 18-28 i 16-18. COMENTARI: Triomf vital del Sant Narcís, que encara no havia guanyat fora de casa. En un partit transcendental contra un rival directe, els gironins van sortir molt nerviosos, fet que es va reflectir en els percentatges inicials, amb poc encert visitant (només 7 punts al primer quart). Els tiradors locals, Díaz i Montes, van fer mal des del triple i el Sant Gervasi va arribar al descans amb avantatge (27-23). Però la pressió a tota la pista, l'augment del ritme i tres triples seguits de Valerón van provocar un 0-11, que capgirava el resultat en el tercer quart. Del 33-27 es va passar a un 33-38 favorable als gironins, que van saber mantenir les distàncies en el darrer quart sense patir i aprofitant el desencert i els nervis de l'equip sabadellenc, que encara no ha guanyat cap partit.