FCBQ

El líder perd en l'últim instant per primer cop

Copa Catalunya femenina. L'equip gironí va notar a Cornellà la baixa de Roig per lesió

ALMEDA 51 GEIEG 47

BASKET ALMEDA: Genius (1), Alanís (5), Masides (3), Peña (7) i Grau (4) –cinc inicial–; Brito, Lisano (2), Piera (2), González (2), Acevedo (15), León (10) i Sala. 6 triples: 4 Acevedo, 1 Masides i Peña. 11/28 en tirs lliures. 22 faltes personals. GEiEG GAESCO: Jòdar, Arias (4), González (5), Serra (5) i Pairó –cinc inicial–; Gallegos (3), Comella (9), Bartolí, Ivorra (2), Bou (7), Moreno (4), Xargay (7). 3 triples: Gallegos, Bou i Serra. 9/14 en tirs lliures. 24 faltes personals. PARCIALS: 14-14, 5-13, 21-8 i 11-12. COMENTARI: Primera derrota del líder, que va notar la baixa de Roig. La sortida de les grupistes va ser agressiva. Tot i entrar en ‘bonus' en el minut 4, el rival no va aprofitar els tirs lliures i es va arribar al final del primer quart amb empat a 14. En el segon va arribar el millor joc de les visitants, fent mal a dins i en el rebot ofensiu. El GEiEG va aprofitar la superioritat interior per arribar al descans amb bones sensacions: 19-27. En la represa l'Almeda va apujar línies i va fer molt mal des del triple (cinc en el tercer quart). Amb 40-35 va arribar l'hora de la veritat, amb un darrer període igualat i ple d'imprecisions. A dos segons i amb cinc de desavantatge Gallegos va fer un triple i després d'un temps mort les locals, amb la possessió, van sentenciar en l'últim instant.