Eurolliga

bàsquet

Eurolliga

Dorsey s'apodera de la pintura

Eurolliga. El nord-americà castiga la fragilitat del Maccabi en el rebot defensiu i impulsa el Barça Lassa

Anar pel món amb únicament un center fiable (Tomic) no és idoni per a un aspirant al títol continental. El Barça Lassa necessita Dorsey, i si bé continua regirant tot el mercat buscant un altre interior comunitari, la seva actuació d'ahir va donar un impuls necessari al seu equip i també ho pot ser per a ell, mentre va recuperant l'exuberància física que tenia, per exemple, quan va tornar, el febrer passat. Fa unes setmanes tot just, havia admès que estava molt masegat dels turmells.

Jerarquia

El pivot va treure suc del fet d'enfrontar-se al pitjor equip de la competició tancant el rebot a la seva cistella. Va saltar al parquet a 1:04 del final del primer quart, per la segona falta de Tomic, i de seguida va tenir impacte. Va cloure el parcial amb dos punts després d'agafar amb força un rebot ofensiu.

En el segon quart, en va capturar quatre més, i en tots va obtenir algun rèdit. En total, dos bàsquets i dues faltes rebudes, amb dos tirs lliures obtinguts en una d'aquestes. Tota aquesta feina va sustentar els blaugrana quan les estaven passant magres (27-21, 14'), amb Rice descansant a la banqueta. A més, de mica en mica, va solidificar la feina en defensa, inicialment escassa d'atenció en els pick and roll. Iverson li ho va fer pagar.

No va tornar a la pista fins que a Tomic li van xiular la tercera falta, ja a les acaballes del tercer quart. I, just abans de tancar-lo, va tenir temps d'anotar després de capturar un altre rebot, fent-se lloc, guanyant la posició a la zona als pivots locals. En el darrer, va donar consistència a la feina defensiva i va esmerçar-se a buscar més el company que a anotar. Ho van agrair Koponen i Vezenkov, en especial. D'aquí, les quatre assistències, el seu sostre en els 63 partits que ha jugat en el torneig.

LA DADA

7
rebots
d'atac de Dorsey, sostre del nord-americà en l'Eurolliga. En va treure nou punts directes (4/4 tirs de 2 i 1/2 lliures).
Primer quart (18-20)
Punts
2
Tirs de 2
1/1
Rebots
1
Valoració
3
Minuts
1:04
Segon quart (16-20)
Punts
7
Tirs de 2
3/3
Tirs lliures
1/2
Rebots
6
Assistències
1
Pèrdues
2
Faltes rebudes
3
Valoració
13
Minuts
10:00
Tercer quart (13-18)
Punts
2
Tirs de 2
1/1
Rebots
1
Valoració
3
Minuts
2:32
Últim quart (22-21)
Punts
-
Rebots
3
Assistències
3
Faltes
2
Valoració
4
Minuts
8:42
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)