NBA

Els Grizzlies s'acostumen a les pròrrogues

NBA. Victòria contra els Pelicans en un partit de poc encert en el tir de Marc Gasol que, malgrat tot, clava un triple en el temps extra

De cinc partits dels Grizzlies (3-2 de balanç), dos s'han resolt amb pròrroga. Totes dues, amb victòria. Però els aficionats del FedEx Forum s'estan acostumant a patir –el triomf sense pròrroga també va ser molt ajustat. Nit discreta d'encert per a Marc Gasol (8 punts amb 2/13 de 2, 1/5 de 3 i 1/2 tirs lliures) però completa a nivell general: 11 rebots (un d'atac, important en la pròrroga), 6 assistències, 2 recuperacions i 3 taps. I, tot i la pobra anotació, el seu únic triple ha servit per tancar gairebé el partit (84-76). Els punts han vingut de Jamychal Green (21), Mike Conley (20) i James Ennis (16).

Els Thunder han patit per superar els Clippers. Russell Westbrook continua anotant (35, amb 14/23 tirs de camp) però ha fallat tots els seus intents triples (7) i ha perdut 10 pilotes. Àlex Abrines ha jugat 8 minuts i ha anotat els dos triples que ha intentat (un, al límit de la mitja part, i l'altre en l'últim quart, per empatar a 70).

DeMar DeRozan ha anotat més de 30 punts per quarta nit consecutiva. Avui s'ha enviat fins als 40 i la seva sèrie és 40-32-33-40. Ha fet 14/23 en tirs de camp i els Raptors han guanyat a Washington.

Hi ha hagut un altre partit amb pròrroga, el Suns-Blazers, decidit per un triple d'Eric Bledsoe en l'últim segon.