Eurolliga

Cap victòria és fàcil

Eurolliga. El Madrid se situa segon (4-1) després de superar 90-81 el Galatasaray, l'únic equip que encara no ha guanyat, amb un 9-2 final

Abans de jugar aquest diumenge al Palau Blaugrana en partit de lliga Endesa (18.30 h, #0), el Real Madrid va aconseguir superar el Galatasaray en un enfrontament que no va poder resoldre al seu favor fins als últims dos minuts, amb un 9-2 de parcial.

Fins al minut quinze, el desencert en el tir exterior blanc (1/7) i l'encert en el turc (7/11) va donar la iniciativa als d'Ataman, que manaven 32-37. El Madrid no dominava –es pot dir que mai no ho va poder fer–, però tenia prou recursos per mantenir-se a prop, i amb la segona unitat, amb Doncic, Carroll, Taylor, Thompkins i Hunter, va equilibrar les coses al descans (45-47).

Tornant, la inspiració de Llull (13 punts en el tercer quart) va contrarestar l'encert de Preldzic i l'activitat de Tyus, però el marcador continuava tancat (66-64). I va fer-ho fins a dos minuts (81-79), moment en què una cistella i un rebot ofensiu de Felipe (85-79, 40') van certificar el quart triomf blanc.