NBA

Kevin Durant sotmet el seu antic equip

NBA. L'aler, ara als Warriors, fa 39 punts i és determinant per trencar la imbatibilitat de l'equip que havia disfrutat del seu joc els vuit anys anteriors

Els Cavs ja són els únics imbatuts en l'NBA. La seva victòria contra els Celtics (128-122, amb 30 punts 7 rebots i 12 assistències de LeBron James) s'afegeix a la derrota dels Thunder contra els Warriors en el gran partit de la nit, protagonitzat per Kevin Durant.

L'aler s'enfrontava per primer cop al que va ser el seu equip les vuit temporades anteriors i en la primera meitat ja ho ha deixat tot tancat: 68-43 amb 29 punts seus. Durant ha acabat amb 39 punts i 7 triples que igualen el seu sostre personal des de l'arc. Amb el partit sentenciat, l'exblaugrana Àlex Abrines ha jugat més que mai (19 minuts) amb 5 punts (1/6 de 3 i 2/2 tirs lliures), 3 rebots i 1 assistència.

Ricky Rubio, encara lesionat, no ha pogut ajudar els Twolves, que han perdut contra els Nuggets amb Nemanja Bjelica fallant un triple que hauria forçat la pròrroga.

La jornada

Magic - Kings

102 - 94

Bucks - Pacers

125 - 107

Twolves - Nuggets

99 - 102

Cavaliers - Celtics

128 - 122

Warriors - Thunder

122 - 96

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)