NBA

Els Grizzlies de Marc Gasol assalten Utah

NBA. El pivot de Sant Boi va ser clau (22 punts) i ja ha fet els mateixos triples aquest curs (12) que en els vuit anys que porta a l'NBA

Marc Gasol continua demostrant dia a dia que és un referent a l'NBA. El pivot de Sant Boi s'ha convertit en un líder als Grizzlies i ho està demostrant aquest curs amb la mitjana de punts més gran de tots els anys que fa que juga a l'NBA (21,1 punts de mitjana). Aquesta matinada ha estat decisiu a Utah amb 22 punts i, a més, ha anotat el seu dotzè triple. La curiositat és que ha anotat els mateixos triples aquest curs (12) que en les vuit temporades que porta jugant a l'NBA. També han guanyat els Spurs del seu germà Pau Gasol (12 punts i 8 rebots) en el triomf contra els Heat en un gran treball col·lectiu -cinc jugadors han acabat amb 10 o més punts anotats-. És la tercera victòria seguida dels de Popovich. El català ha acabat amb molèsties físiques al coll. De la jornada destacar la nova exhibició de Harden (33 punts, 7 rebots i 9 assistències) o la victòria sorprenent dels Pelicans, fins aquesta matinada el pitjor equip de l'NBA, contra els Celtics. Derrota dels Magic d'Ibaka que després d'assaltar Oklahoma no van tenir opció a Indiana on només van anotar 69 punts. I insuficient partit de Westbrook (33 punts) a la pista dels Pistons en la derrota dels Thunder.

La jornada

Utah-Grizzlies

96 - 102

Rockets-Sixers

115 - 88

Pistons-Thunder

88 - 69

Pacers-Magic

100 - 93

Knicks-Mavs

93 - 77

Pelicans-Celtics

106 - 105

Spurs-Heat

94 - 90

Clippers-Nets

127 - 95

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)