NBA

L'AT&T ja no és inexpugnable

NBA. Els Spurs encaixen la segona derrota a San Antonio on la temporada passada només van perdre un partit; Pau Gasol, discret

Els Spurs de Pau Gasol (11 punts, 4 rebots i 1 assistències en 20 minuts) van perdre el segon partit de la temporada davant la seva afició. Un fet sorprenent si tenim en compte que en tota la temporada passada dels de Popovich només van perdre un partit i aquest curs ja han cedit contra els Jazz i contra els Clippers. A més, la derrota va ser sonada perquè és la més contundent que ha encaixat el tècnic a casa en els 21 anys que porta als Spurs. El matx va tenir un protagonista que va ser Griffin que es va enfilar fins els 28 punts ben secundat per un Chris Paul que va fregar el triple doble (9 punts, 8 rebots i 10 assistències). Pau Gasol va arribar a les 3.500 assistències, una xifra que el situen entre els pivots de referència de la història de l'NBA. De la jornada també destacar la victòria dels Thunder d'Àlex Abrines (1 punt, 2 rebots i 2 assistències en 17 minuts) contra uns TWolves encara sense Ricky Rubio lesionat. Els d'Oklahoma van tenir en Westbrook en el seu habitual referent (28 punts, 6 rebots i 8 assistències) en un matx on Towns va anotar 25 punts al primer temps però va ser insuficients pels de Minnesota. I els Sixers es van quedar a un pas de tombar els vigents campions però no va poder ser tot i les 11 assistències de Sergio Rodríguez perquè LeBron manté el seu equip invicte (6-0) després d'anotar 25 punts i situar-se en la desena posició de màxims anotadors de la història de l'NBA que lidera Abdul-Jabbar.

LA DADA

21
anys
han passat a la carrera de Popovich perquè un equip el guanyi de 20 a la pista dels Spurs

La jornada

Thunder -TWolves

112 - 92

Pacers - Bulls

111 - 94

Sixers - Cavs

101 - 102

Bucks - Kings

117 - 91

Pistons - Nuggets

103 - 86

Magic - Wizards

88 - 86

Hawks - Rockets

112 - 97

Spurs - Clippers

92 - 116

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)