NBA

Bàsquet

NBA

Els Gasol no fallen

NBA. Els Spurs guanyen a l'Staples Center amb 16 punts d'en Pau i els Grizzlies d'en Marc (11) ridiculitzen els Mavs a Dallas

Els germans Gasol han triomfat aquesta matinada fora de casa. Els Spurs de Pau Gasol (16 punts i 5 rebots) han guanyat a l'Staples Center de Los Angeles on el de Sant Boi ha estat ovacionat en la presentació en el seu retorn a la pista on va guanyar l'anell de l'NBA. Per la seva banda, els Grizzlies de Marc Gasol (11 i 3 rebots) han ridiculitzat els Mavs a Dallas. L'equip texà ha tingut les baixes de Dirk Nowitzki, Deron Williams, Devin Harris i JJ Barea. Això ha fet que només hagin anotat 64 punts, només dos més de la pitjor anotació de tots els temps de la franquícia que eren 62 punts de l'any 1997. De la resta de la jornada destacar la fi de la ratxa de sis victòries seguides dels Hawks contra els Hornets. Els campions Cavs han tornat a comptar amb LeBron (21) -no va jugar contra els Pacers- per superar fàcilment els Pistons amb Irving com a millor home (25). Millor partit també d'Abrines a l'NBA (10 punts) encara que el protagonisme ha estat pel triple doble de Westbrook (30 punts, 11 rebots i 13 assistències). Els Clippers continuen intractables amb Griffin (29 punts) com a líder per superar els Kings d'un solitari Cousins (38 punts). I la sorpresa l'han fet saltar els Pelicans gràcies a l'exhibició de Davis (38) per sumar la tercera victòria del curs en 13 partits contra els Blazers. Finalment els Warriors de Curry i Durant han vençut a Boston amb Kevin Thompson com a estrella (28 punts i 3/6 triples) i sumant la seva sisena victòria seguida amb un parcial de 3-24 després del descans. Curry ha anotat 16 punts amb 2/10 triples i Durant, qui ha estat rebut de forma hostil per no haver fitxat pels Celtics aquest estiu, n'ha anotat 23.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)