FCBQ

El darrer quart allunya el Bisbal de la victòria

Copa Catalunya. Els tirs lliures donen ales al conjunt local en el darrer tram

GRANOLLERS 79 LA BISBAL 71

GRANOLLERS:Cabañas (2), Serra (6), Maspons (13), Homs (6) i Pou (5) –c. i.–; Schroder (6), Nadal (8), Cervantes, Farrando (14), Martínez (10), López (6), Garcia (5). 4 triples: 2 Farrando, 1 Garcia, Nadal. 24/40 ll. 24 f. Eliminat: Homs.SOL GIRONÈS BISBAL:Castillo (8), Vilà (12), Mitjà (11), Nieto (12) i Poch (2) –cinc inicial–; Macau (3), Ramírez (9), Solé, Oliva (12), Jacomet (2). 8 triples: 2 Vilà, Mitjà, Ramírez, 1 Castillo i Macau. 20/38 en tirs lliures. 30 faltes personals. Eliminat: Nieto i Jacomet.PARCIALS:24-15, 18-21, 14-21 i 23-14.COMENTARI:Quarta derrota consecutiva d'un Bisbal que va competir tot i la mala sortida inicial a causa de les pèrdues davant la pressió local. Va ser en el segon quart quan els visitants es van posar les piles, i van oferir la seva millor versió després del descans, amb bones transicions i quatre triples. A nou minuts del final i amb 56-60 tot va canviar: 12 tirs lliures en tres minuts del Granollers van capgirar el resultat.