NBA

Butler s'exhibeix a l'Staples Center de Los Angeles (40 punts)

NBA. Westbrook (31 punts, 11 rebots i 15 assistències) és insuficient per guanyar a uns Pacers sense Paul George

Els Bulls han assaltat l'Staples Center de Los Angeles amb un Jimmy Butler espectacular (40 punts) convertint-se en el segon jugador de la franquícia de Chicago en anotar tants punts als Lakers en un partit. L'altre jugador va ser el mític Michael Jordan. Dwyane Wade no ha jugat i Nikola Mirotic ha acabat amb 15 punts i 15 rebots.

Qui porta camí de ser MVP de l'NBA és Westbrook que ha tornat a fer un triple doble (31 punts, 11 rebots i 15 assistències) però ha estat insuficient per superar uns Pacers sense Paul George. Abrines ha anotat vuit punts. Qui sí que no ha fallat al Madison Square Garden són els Knicks liderats per Carmelo Anthony (31). Els Blazers, amb un impressionant McCollum (33 punts amb 6/10 triples), no han donat opció als Nets. I a Sacramento bon treball col·lectiu amb set jugadors arribant o superant els vuit punts per superar els Raptors mentre a Denver els Nuggets no s'han despentinat per superar els Jazz amb sis jugadors amb 10 o més punts anotats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)