Eurolliga

bàsquet

Eurolliga

Doellman està recuperat i viatjarà avui a Istanbul

Eurolliga. L'aler pivot s'ha perdut els onze partits de l'últim mes de competició per un esquinç al turmell esquerre: “Estic preparat per tornar”

La 9 jornada

Efes - Estrella Roja

18 h

Olympiacòs - Maccabi

18.45 h

Zalgiris - Brose

19 h

EA7 Milà - Fenerbahçe

20.45 h

Madrid - Unics

21 h

Galatasaray - Barça

18 h (demà)

CSKA- Baskonia

18 h (demà)

PAO - Darussafaka

20.45 h (demà)

El Barça Lassa anirà avui a Istanbul amb Justin Doellman en l'expedició. Va ser el mateix aler pivot qui ho va confirmar ahir a través de tots els mitjans oficials del club: “Em sento preparat. Estic desitjant jugar i, tot i que serà un partit difícil, esperem tornar amb la victòria.” L'equip blaugrana (4-4) s'enfronta demà al Galatasaray, el cuer (2-6), amb certa necessitat de guanyar ja que, en cas contrari, els de dalt es podrien distanciar.

Doellman ha estat una mica més d'un mes de baixa. Es va fer mal durant el tercer quart del partit contra el Fenerbahçe al Palau (22 d'octubre), un esquinç de grau dos al turmell esquerre. En aquest període s'ha perdut onze partits, sis de l'Eurolliga (3-3) i cinc en la Lliga Endesa (5-0). “És difícil trobar el ritme de joc amb tants lesionats. Però els companys han fet un pas endavant i hem incorporat Holmes. Esperem trobar el millor nivell a mesura que avanci el curs”, va subratllar. A la infermeria encara s'hi mantenen Navarro i Claver, a més dels lesionats de llarga durada (Pau Ribas i Lawal).

També recuperarà una peça el Galatasaray per demà. Es tracta de Justin Dentmon, reincorporat des d'ahir al grup. Des de la setmana passada estava apartat de l'equip, igual que Russ Smith, per haver sortit de l'hotel després de la derrota a Kaunas. A tots dos, se'ls ha castigat amb una multa i, en el cas de Smith, continuarà castigat. El base, que acredita 6,7 punts en 8 minuts, ha rebut moltes crítiques públiques d'Ataman, les últimes setmanes.

El Madrid, avui

Els blancs, segons en solitari (6-2), intentaran consolidar la seva posició amb la visita de l'Unics Kazan. L'equip rus (2-6) només ha guanyat un partit a domicili, però va ser a la pista del Fenerbahçe. Quant als problemes físics, Pablo Laso va dir que l'absència de Trey Thompkins es pot allargar: “No sabem encara quant de temps estarà de baixa, però com a mínim dues o tres setmanes. La resta tenen cops habituals.” Això significa que Hunter i Draper, que no van jugar contra l'Herbalife, estaran a punt. En l'Unics, hi juga Quino Colom, amb 9,4 punts (17% en triples) i 4,9 assistències en 26 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)