Eurocopa

Baló d'oxigen per al Bilbao a Berlín

Eurocopa. La victòria li permet continuar aspirant al Top 16. L'Unicaja ja s'hi va classificar

Si el Bilbao volia continuar aspirant al Top 16, era imprescindible el triomf ahir a Berlín. I se'n va sortir, en un tram final de partit esplèndid, convertint el 75-69 (32') en un 78-87 (37') i resistint les escomeses locals de l'últim minut. Miha Lapornik, amb 18 punts i 6/9 tirs de camp, va ser el millor de l'equip basc, que tindrà un partit de gairebé tot o res la setmana que ve a Vílnius. També al grup B, el Fuenlabrada va caure a la pista del Khimki i continua sense vèncer a domicili. En l'equip madrileny, Smits va estar molt inspirat, amb 21 i 5/6 triples en 19 minuts.

En el C, l'Unicaja va certificar el pas a la fase següent derrotant clarament el Buducnost en un recital de Kyle Fogg (31 i amb 6/10 triples). Els de Joan Plaza van firmar un 15/31 (48,4%). L'UCAM Múrcia va cedir el lideratge en perdre contra el Bayern a la seva pista.

El València, sòlid

Sense Rafa Martínez, baixa per la paternitat, els taronja van enllaçar la tercera victòria seguida a fora i tenen quasi estacat el primer lloc del grup D. Diot (21 punts i 6 assistències) va sostenir l'equip quan el rival el pressionava. També va vèncer l'Herbalife, molt solvent a casa.

Classificació:

Herbalife (5-1), Cedevita (4-2), Lietkabelis (3-3), Nijni Nóvgorod (2-3) i Skopje (0-5).

Grup B

Khimki - Fuenlabrada

96 - 84

Alba Berlín - Bilbao Basket

88 - 92

Descansa: Lietuvos Rytas

Khimki (4-2), Fuenlabrada (3-3), Alba (3-3), Lietuvos (2-3) i Bilbao (2-3).

Grup C

Unicaja - Buducnost

93 - 75

UCAM Múrcia - Bayern

79 - 90

Descansa: Zenit

Bayern (4-2), UCAM Múrcia (4-2), Unicaja (3-2), Zenit (3-2) i Buducnost (0-6).

Grup D

Hapoel J. - València

84 - 86

Olimpija - Ratiopharm.

76 - 72

Descansa: Lokomotiv K.

València (5-1), Hapoel Jerusalem (3-2), Ratiopharm (3-3), Lokomotiv (2-3) i Olimpija (1-5).