Eurolliga

Bàsquet

Eurolliga

El Barça revifa el dia que homenatja Xavi Pascual

Eurolliga. La defensa del tercer quart ha fet fora del partit el Panathinaikòs (72-57)

barça 72 panathinaikòs 57

BARÇA LASSA:Rice (10), Doellman, Claver (7), Oleson (6) i Tomic (16); Holmes, Dorsey (4), Vezenkov (12), Koponen (5), Renfroe (6), Perperoglou (6).PANATHINAIKÒS:Singleton (12), Nichols (6), Fotsis, Feldeine (13) i Calathes (13); Ricers (7), James (2), Pappas (4), Gabriel i Bourousis.PARCIALS:19-19, 17-12 (36-31), 19-9 (57-40), 15-17 (72-57).

El Barça ha tallat una ratxa de tres derrotes en l'Eurolliga en una de les nits més emotives que viurà al llarg de la fase regular, la del retorn de Xavi Pascual al Palau Blaugrana. Però el tècnic de l'etapa més prolífica de l'equip de bàsquet –que va rebre un obsequi abans del partit amb el Palau ovacionant-lo dempeus– no ha pogut fer res perquè el seu equip ha estat molt lluny de les prestacions habituals i el Barça ha estat un equip molt sòlid.

El Barça ha mantingut el to en el primer quart (19-19) i ha obert un primer forat en el segon, coincidint amb el debut d'Alex Renfroe. Quan Rice ha assumit el lideratge en el tercer període, els triples han entrat i Claver ha estat contundent, el Barça ha assolit el màxim avantatge (57-40, 29'), que ha deixat el Panathinaikòs clavat (9 punts en el tercer quart, amb Bourousis desconegut. Ha debutat Alex Renfroe, que ha jugat tot el segon quart,els 2:31 finals del tercer i en l'últim ha jugat al costat de Rice. Amb ell el Barça ha trobat fluïdesa en el cinc contra cinc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)