NBA

bàsquet

nba

Sense Marc, és una altra història

NBA. Els Grizzlies troben a faltar el pivot català, a qui es va donar descans, i sucumbeixen a la pista dels campions, amb 40,7% en tirs. Partit complet de Ricky i victòria dels TWolves a Chicago

El calendari és exigent i no permet gaires alegries. És per això que, tot i viure un moment dolç (sis victòries ja consecutives), els Grizzlies van viatjar a Cleveland sense Marc Gasol. Ho van decidir tenint present que hi havia un back-to-back la matinada passada, també contra els Cavs, i després hi ha tres partits més a casa (Kings, Jazz i Celtics). I, és clar, sense el català –ni els lesionats Parsons i Conley–, no era fàcil sorprendre el campió. L'equip va ser pèssim en tasques ofensives (40,7% en tirs de camp i 18,2% en triples), i només Randolph va oferir un nivell digne. En els Cavaliers –els líders de l'est, 18-5–, sense Irving, actuació fantàstica de Love (29 i 13 rebots) i també de JR Smith (23 i 6/10 triples). Els Grizzlies es mantenen cinquens en la conferència oest (17-9).

Per fi, una alegria

Després d'acreditar 1-8 en els últims nou partits, els TWolves van assaltar Chicago. Un duel especial per a Tom Thibodeau, ara tècnic visitant, que va dirigir els Bulls cinc cursos. El cinc titular dels de Minnesota va funcionar plenament (90 dels 99 punts de l'equip), incloent-hi Ricky, molt espès en els últims partits. Va acabar amb 11 (3/6 en tirs), 10 assistències i 5 rebots en 34 minuts.

L'actuació de la jornada va ser a Phoenix. Kristaps Porzingis va firmar una altra actuació magnífica, si bé els Knicks van perdre. El letó va fer 34 punts, 8 rebots i 3 taps.

La jornada

Cavs - Grizzlies

103 - 86

Hawks - Magic

120 - 131

Bulls - TWolves

94 - 99

Pelicans - Warriors

109 - 113

Suns - Knicks

113 - 111

Blazers - Thunder

114 - 95

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)