Eurolliga

Würzurg és un fortí per a l'Avenida

Eurolliga femenina. Tractat de defensa per vèncer el Bourges i continuar invicte a casa

Esplèndid inici de l'Avenida a l'Eurolliga d'enguany. Fent-se forts a la seva pista (4-0 fins ara), l'equip és en tercer lloc del grup B (4-2), a rebuf dels dos equips russos –5-1 tant per l'Ekaterinburg com el Nadejda–, que estan a un altre nivell. Ahir va superar el Bourges exhibint fermesa defensiva (63-50), amb 6 punts i 5 assistències de Sílvia Domínguez. També en el B, el Polkowice va perdre a Villeneuve d'Ascq (75-55) i encara no ha guanyat (0-6). Mariona Ortiz va fer 4 punts i 7 assistències.

En el grup A, el Dinamo Kursk de Lucas Mondelo i Anna Cruz (13 i 6 assistències) va patir per vèncer el Schio (75-79) i ja és l'únic imbatut del torneig (6-0). Les italianes, encara sense Núria Martínez, són quartes (3-3). El Praga va perdre el segon lloc (4-2), en caure a la pista del Fenerbahçe (75-71), amb 14 i 5 assistències de Laia Palau i 8 i 5 de Xargay.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)