NBA

Marc Gasol desmunta el campió Cavs sense estrelles

NBA. El pivot de Sant Boi fa dobles figures (17 punts i 11 rebots) amb 3/3 en triples i el seu germà Pau també fa dobles dígits (17+13) contra els Celtics

Gregg Popovic, tècnic dels Spurs, ha estat un entrenador que habitualment ha fet descansar les seves estrelles perquè no es carreguessin físicament. Això ho va fer Tyronn Lue, tècnic dels Cavs, que va deixar a Cleveland les seves tres grans estrelles: LeBron James, Kyrie Irving i Kevin Love, que no es van desplaçar fins a Tennessee per enfrontar-se amb els Grizzlies de Marc Gasol. El de Sant Boi ho va tenir massa fàcil per enfilar-se a les dobles figures (17 punts i 11 rebots) i tornar a demostrar que se sent amb molta confiança des de la llarga distància (3/3 triples). De fet, només 24 hores abans el mateix Marc Gasol tampoc havia jugat a la pista dels Cavs, el Quicken Loans Arena. Els Grizzlies ja encadenen set victòries en els últims vuit partits, amb l'única derrota a la pista del vigent campió un dia abans.

El seu germà Pau també va fer uns grans números (17 punts, 13 rebots i 6 assistències) per conduir els Spurs al triomf contra uns Celtics que no van disposar de Thomas. El millor dels texans, que van tenir la baixa de LaMarcus Aldridge, va ser, una nit més, Kawhi Leonard (26 punts). D'altra banda, qui va començar il·lusionant i està perdent força són els Lakers. Els californians van encaixar la seva vuitena derrota seguida contra uns Nets liderats per Bogdanovic (23). El nom propi de la nit, però, va ser Harden. L'home de la barba va fer uns números propis de l'estrella que és (15 punts, 11 rebots i 14 assistències). Tot això, sense jugar l'últim quart, i és el catorzè triple doble que aconsegueix, i iguala així el mític Hakeem Olajuwon. Els Rockets acumulen vuit triomfs seguits. Els Clippers van tombar els Magic tot i el partidàs de Gordon (33 punts), els Heat van doblegar els Pacers en el darrer quart amb un impressionant Whiteside (26 punts i 22 rebots), mentre que els Thunder van tenir Westbrook massa sol (27 punts, 6 rebots i 5 assistències). Els pitjors equips de l'NBA continuen perdent: els Mavs, encara sense Nowitzki, contra els Pistons, i els Sixers contra els Raptors, que han aconseguit 10 triomfs en els últims 11 partits.

La jornada

Grizzlies - Cavs

93 - 85

Jazz - Thunder

109 - 89

Rockets - Kings

132 - 98

Nets - Lakers

107 - 97

Magic - Clippers

108 - 113

Spurs - Celtics

108 - 101

Mavs - Pistons

85 - 95

Heat - Pacers

95 - 89

Wizards - Hornets

109 - 106

Sixers - Raptors

114 - 123

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)