Eurolliga

Torna Navarro però el Barça també cau a Moscou (92-76)

Bàsquet. Eurolliga. Nefast en el primer quart, l'equip remunta (del 29-11 al 44-47) però s'ennuega amb les pèrdues en la fase decisiva

El Barça ha encaixat contra el CSKA de Moscou la cinquena derrota en sis partits (92-76) i cada cop té més pressa per començar la remuntada si vol disputar els quarts de final.

Ha tornat Joan Carles Navarro (8 punts) després de dos mesos d'absència, i ha estat un dels elements rellevants en la reacció blaugrana del segon quart. L'equip ha començat nefast, sense balanç defensiu, concedint bàsquets fàcils al CSKA, que ha marxat de 18 (29-11) en el segon quart. Però els blaugrana han aturat la sagnia minimitzant les pèrdues i adormint el partit, i el CSKA s'ha encomanat i ha perdut el ritme. En el tercer quart els blaugrana s'han avançat (44-47) però en el tram decisiu han tornat les pèrdues i ha reaparegut l'encert rus per acabar tancant el partit amb un resultat molt clar. Claver (17) ha estat el màxim anotador blaugrana i Higgins (23), el més productiu del CSKA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)