FCBQ

Victòria clau del GEiEG contra un rival directe

GEIEG 46 LLUÏSOS 36

GEIEG B:Bataller (9), Bartolí, Juanola (7), Mayoral (9) i Rebollo –cinc inicial–; Maria Ripoll (2), López (3), Oliveras (3), Mar Ripoll (6), Ruiz, Mir (7), Sargatal. 2 triples: Bataller i Oliveras. 10/24 en tirs lliures. 15 faltes.LLUÏSOS DE GRÀCIA:Villaró (4), Palau, Badas (3), E. Susin (4) i N. Susin –cinc inicial–; Alonso, Llobet (6), Viñeta (5), Jiménez (5), Pérez (8). 2 triples: Llobet. 7/12 en tirs lliures. 17 faltes personals. Eliminada: N. Susin.PARCIALS:12-7, 16-12, 5-8 i 13-9.COMENTARI:Triomf clau contra el quart classificat, en un partit en què les locals van recuperar el bon to. Després d'una bona sortida i una primera part controlada per les gironines, en la segona van baixar els percentatges, però el GEiEG mai va patir per la victòria.