FCBQ

Massa qualitat per a un Sant Narcís impotent

Copa Catalunya. Els de Moncanut van sumar la tercera derrota seguida, tot i que van competir contra un dels millors equips del grup

SANT NARCÍS 77 UNIV. VIC 91

SANT NARCÍS:Pons (5), Coll (5), Ballell (24), Valeron (7), Pujolràs (6) –cinc inicial–; Barrasa (3), Paulí (4), Valerín (5), Juscafresa (10), Boadella (2), Carbó (4), Carpintero (2). 8 triples: 4 Ballell, 1 Barrasa, Juscafresa, Valerín, Pons. 15/30 en tirs lliures. 29 faltes personals. Eliminat: Pujolràs.CB UNIVERSITAT DE VIC:Rodríguez (8), Garrote (12), Juanola (14), Comas (11) i Freixes (15) –cinc inicial–; Sima (8), Iglesias (5), Balanzó (18). 7 triples: 2 Sima i Juanola, 1 Garrote, Freixes, Iglesias. 19/25 en tirs lliures. 21 faltes personals.PARCIALS:16-25, 22-27, 23-22 i 16-17.

No va haver-hi possibilitats per al Sant Narcís, tot i que ho va intentar de totes les maneres possibles. El Vic va exhibir el seu potencial per demostrar que és el millor equip que ha passat per la pista gironina. Els de Jordi Moncanut, que van encaixar la tercera derrota seguida, van provar en el segon quart una zona mixta sobre Garrote, però res aturava els visitants, que van fer molt mal fins al descans en el rebot ofensiu, sobretot amb la parella interior Balanzó-Comas. Tot i el 50-57 de meitat del tercer quart, els gironins no van poder inquietar mai el rival, que també va superar la pressió del darrer període.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)