Eurolliga

El Barça Lassa també cau a Vitòria (65-62)

Bàsquet. Claver va errar un triple per forçar la pròrroga en els últims segons i ja acredita 1-6 en els últims set partits d'Eurolliga

El Barça Lassa continua sense aixecar el vol a Europa. Aquest vespre, ha perdut al Buesa Arena de Vitòria i, si bé continua a una victòria del play-off, la seva dinàmica ja és preocupant. I és que acumula un 1-6 en les darreres set jornades.

Fins a mitjans de tercer quart, el domini ha estat dels de Bartzokas. Sobretot pel desencert del Baskonia que, a mitja part, no havia anotat ni un triple (0/10) i tan sols havia fet 24 punts. L'equip no ha sabut aprofitar-se prou d'aquest fet i el +6 a l'equador (24-30) era poc bagatge pel que es podia haver assolit.

I, és clar, tot això s'acaba pagant. Els triples han començat a caure en el tercer quart i la truita s'ha girat en una fase en la qual els blaugrana estaven col·lapsats en atac. La feina de Tomic a la zona (18 i 7 rebots) i la determinació de Rice (va anotar 10 dels 15 punts en l'últim quart) li ha permès a l'equip arribar viu fins el final. Però no n'hi ha hagut prou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)