NBA

Un dia perfecte per a Pau Gasol i els Spurs

NBA. L'equip texà atonyina els Lakers amb 22 punts de català (9/9 en tirs de dos)

Els Spurs tenien ganes de rescabalar-se de la darrera patinada, a casa contra els Bucks. I els Lakers han estat la víctima propícia, i els han derrotat batent el sostre de punts (134), diferència (+40) i percentatge en tirs de camp (61%) del present curs.

Pau Gasol ha estat l'amo i senyor de la pintura, i ha acabat amb 22 punts (9/9 en tirs de dos i 4/5 lliures), 9 rebots i 6 assistències en 25 minuts en pista. Ni ell ni la resta de titulars han jugat en l'últim quart, en què els Spurs hi han entrat amb un +31. El millor dels locals ha estat Kahwi Leonard amb 31 punts. En els Lakers, ha destacat Julius Randle, amb 22 i 6 rebots.

Els de Gregg Popovich es consoliden en la segona posició de l'oest (31-8), rere els Warriors (34-6). Els d'Oakland, que a l'equador tan sols guanyaven de dos punts, han atropellat els Pistons en el tercer quart (41-19 de parcial) i ho han rebentat tot. El seu trio exterior ha estat inspiradíssim en el tir: Durant va fer 25 punts (66,7% en tirs); Curry, 24 (52,9%) i Klay Thompson, 23 (60%). Els tretze cops que han superats tots tres la vintena de punts els Warriors s'han emportat la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)