Eurolliga

Bàsquet

Barça

Dorsey dispara

Eurolliga. El pivot acusa els serveis mèdics del Barça del seu baix rendiment en el seu compte d'Instagram i, hores després, el club li obre un expedient disciplinari

La situació de Joey Dorsey en el Barça Lassa s'està enverinant cada dia que passa. Que el pivot nord-americà està molt lluny del que se n'espera és una evidència, i ni les bones intencions de dijous contra l'Olympiacòs (7 punts i 8 rebots en quasi 14 minuts) ho poden mitigar. El dia abans, el tècnic, Georgios Bartzokas, ja va expressar públicament un missatge d'exigència cap a Dorsey: “La seva forma física és important en el seu rendiment, però el seu desig i la seva mentalitat també han de millorar.”

Fart de rebre tantes crítiques, ahir i per sorpresa, el pivot va dir-hi la seva en el compte personal d'Instagram. I en aquest sentit, relaciona el seu baix rendiment actual amb la lesió que es va fer en el primer partit de play-off de l'Eurolliga el curs passat, a la pista del Lokomotiv. Acusa els serveis mèdics del club blaugrana de no diagnosticar-li correctament la lesió al seu turmell esquerre. “El metge va dir-me que tenia tan sols un esquinç. Van pressionar-me perquè tornés i intentés jugar. I quan em van dir que tenia un edema, ja era massa tard”, relatava Dorsey, que assegura que l'actual és la temporada “més dura” de tota la seva carrera: “He intentat jugar lesionat, sense estar a punt per jugar al meu millor nivell. Algun cop fins i tot hauria deixat algun partit perquè la lesió afectava el meu joc i la meva mentalitat.” I per acabar-ho d'adobar, va tornar a disparar d'una forma explícita contra el club: “No em van deixar descansar fins que estigués bé, per tornar a ser el totpoderós Dorsey.”

Les seves acusacions no van tardar a tenir resposta del Barça. De moment se li ha obert un expedient disciplinari i no seria gens sorprenent que el pivot fos rescindit aviat. De fet, la seva actitud acusadora en el missatge d'ahir fa pensar que ell ja busca també la porta de sortida. A l'estiu va renovar per dos anys, per bé que el club disposa d'una opció de tall al final del primer.

Ha estat la temporada més dura de la meva carrera per intentar jugar lesionat i sense estar a punt per jugar al meu millor nivell
Joey Dorsey
L'any passat, em vaig lesionat contra el Lokomotiv. El metge em va dir que era un esquinç. Em van pressionar perquè tornés a jugar
Joey Dorsey

D'un curs a l'altre

El 19 de febrer farà un any que el pivot va encetar la seva segona etapa en el Barça Lassa. Venia del Galatasaray, per cobrir la baixa per lesió de Shane Lawal. La seva energia va fer revifar l'equip en el Top 16 (6,4 punts, amb 74% en tirs de dos i 8,1 rebots en menys de 20 minuts), però la lesió el va frenar en sec. I, en l'actual, se l'ha vist masegat físicament, sense lluir mai l'exuberància física de l'exercici passat. En els darrers vuit partits, des de principis de desembre, 3,2 (54,5% de dos) i 4 rebots en 14,2 minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)