FCBQ

El Palamós ho enllesteix en el primer quart

palamós 83 pineda 61

MULTISERVEIS PALAMÓS:Rojas (15), Juanola (8), M. Latorre (3), A. Latorre (11), Parejo (7) –cinc inicial–; Farró (2), Jordà (2), Gubert, Iruela (9), Ayachi (15), Iglesias (5) i Nicolás (4). 6 triples: 2 Iruela, 1 Iglesias, A. Latorre, Parejo i Rojas. 23/29 tirs lliures. 24 faltes. Eliminats: M. Latorre i A. Latorre.PINEDA:Gauthier (6), Milian (10), J. Roldós (16), Puig (13), Neila (3) –cinc inicial–; C. Puig (3), A. Roldós (6), Minanchenko (3) i Nogueras. 2 triples: 1 Neila i Puig. 13/24 tirs lliures. 26 faltes.PARCIALS:27-9, 21-14, 20-19 i 15-19.COMENTARI:Inici esfereïdor del Palamós, que va sentenciar el partit en el primer quart i va marxar al descans 25 punts per sobre. Els locals, implacables, van saber gestionar el resultat.