Eurolliga

El Barça acomiada Joey Dorsey

S'ha acabat. El club va emetre un comunicat ahir al matí en què justificava la rescissió per motius “disciplinaris” després que el pivot assenyalés públicament els serveis mèdics

La segona etapa de Joey Dorsey al FC Barcelona va acabar ahir de manera abrupta, amb la rescissió del seu contracte, un “acomiadament disciplinari després de les seves manifestacions a les xarxes socials, en què posava en dubte la tasca dels serveis mèdics del club”, segons explicava el comunicat emès ahir al matí per l'entitat blaugrana. Divendres passat, Dorsey va explicar a través del seu compte d'Instagram que continuava amb el turmell lesionat des de la temporada passada perquè els serveis mèdics del club aleshores (abril) van errar en el diagnòstic.

Dorsey va arribar l'estiu del 2013 al Barça provinent del Gaziantep turc, i va jugar la temporada sencera sota les ordres de Xavi Pascual, acreditant 5,3 punts i 5,9 rebots en l'Eurolliga (29 partits) i 5,1 i 5,2 en l'ACB (44). Va marxar cap a l'NBA, on va jugar amb els Rockets durant la temporada 2014/15, i va tornar a Europa, al Galatasaray. El febrer de l'any passat, quan Lawal es va lesionar, el Barça el va recuperar. Aquesta temporada, el pivot havia disputat tots els partits oficials: 17 d'Eurolliga (5,5 punts i 6,3 rebots en 17:10 minuts), 16 de la Lliga Endesa (3,7 i 5,4 en 16:30) i els dos de la supercopa.

Si es mira la trajectòria de Dorsey, als clubs on ha estat ha abandonat els equips a mitja temporada
Georgios Bartzokas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)