Eurocopa

L'Spar Citylift Girona guanya però no sentencia l'eliminatòria (62-66)

Eurocopa. Ha dominat el primer quart contra el Wasserburg, ha naufragat en el segon i el tercer i s'ha refet a temps amb un 0-15 en l'últim període

L'Spar Citylift Girona haurà d'obtenir la classificació per a l'eliminatòria de vuit de l'Eurocopa dimecres vinent a Fontajau. Aquest vespre ha guanyat a la pista del Wasserburg (62-66) un partit que ha estat una muntanya russa. De l'atac pletòric del primer quart (19-25) s'ha passat als problemes en el rebot, a la falta de solidesa defensiva i al desencert en atac. Tampoc s'ha aturat la nova americana del wasserburg, Tobin, però sí la base Peddy.

Al final del tercer quart l'Uni perdia de 5 (52-47) però ha recuperat la capacitat de defensar amb continuïtat i al Wasserburg se li ha fet de nit. Ha estat set minuts sense anotar i l'Uni s'ha disparat amb els triples de Leo Rodríguez i Ibekwe (0-15 i 52-62) però un triple local, una pèrdua i un bàsquet dubtosament al límit han deixat l'eliminatòria oberta. Ibekwe (20), Peters (15) i Leo Rodríguez han estat les màximes anotadores de l'Uni.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)