NBA

Durant (40 punts i 12 rebots) no té pietat dels “seus” Thunder

NBA. L'enèsim triple doble de Westbrook no va servir per a res als d'Oklahoma City

Kevin Durant ha escollit l'enfrontament contra el seu exequip per fer una nova exhibició (40 punts i 12 rebots) neutralitzant un altre triple doble de Russell Westbrook (27+15+13). Els Warriors han apallissat els d'Oklahoma amb Stephen Curry (24 punts i 8 assistències), Klay Thompson (14) i Draymond Green (12+11) com a actors secundaris.

Dels catalans aquesta passada matinada només ha jugat Marc Gasol que no ha pogut evitar la derrota dels Grizzlies a Washington. El pivot de Sant Boi ha acabat amb 28 punts, dos rebots i set assistències. John Wall (25 punts i 13 assistències) i Otto Porter (25 punts i 7 rebots) han marcat el ritme dels Wizards, Qui està sorprenent són els Sixers de Sergio Rodríguez (4+7+4). Els de Philadelphia han guanyat cinc dels últims sis partits amb un Embiid impressionant (26 punts i 9 rebots). L'actuació de la parella DeRozan (25) i Lowry (24) ha estat insuficients pels Raptors.

Duels espectaculars els que han viscut Harden (38 punts) i Antetokounmpo (32) amb victòria pels Rockets i també impressionant el que ha guanyat Rose (30) a Thomas (39) en l'assalt dels Knicks a la pista dels Cetlics. Willy Hernángomez ha fet dobles figures (17+11). Els Magic no han tingut opció contra els Pelicans amb uns discrets Ibaka (11+7) i Hezonja (8+5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)