Eurolliga

bàsquet

Eurolliga

Viuen un moment delicat

Eurolliga. El Barça i el Baskonia, que té un coixí de victòries però ha encadenat tres correctius seguits, viuran un duel immersos en mala dinàmica

El Barça torna al Palau Blaugrana, on fa un pas endavant en el seu joc i en resultats fugint de la pressió que suposa jugar a domicili en aquesta Eurolliga, on ha encadenat ja set derrotes seguides. Els de Georgios Bartzokas, que podria fer debutar Diagné, tornaran a viure un partit on hauran de fer malabarismes. La baixa de Renfroe obligarà a fer jugar minuts a Koponen i això vol dir que els exteriors tindran més protagonisme i que Eriksson, per exemple, podria tenir minuts. Perperoglou, tot i jugar a la pista del Panathinaikòs, encara està lluny del seu millor moment de forma. Els vitorians tampoc arriben en el millor moment, després de rebre tres correctius en la màxima competició europea, contra el Darussafaka, l'Olympiacòs i l'Estrella Roja al Buesa Arena.

Shengelia, lesió clau

El mal moment de l'equip basc coincideix amb la lesió de Shengelia, que estarà quatre setmanes de baixa i es perdrà la copa. Sense el georgià, Sito Alonso s'ha vist obligat a forçar l'entrada d'un Bargnani que no està despertant simpaties dins el vestidor i que no dona el plus d'intensitat que sí que aporta Shengelia. El Baskonia té talent de sobres per guanyar al Palau. En la primera volta a Vitòria els blaugrana van perdre 65-62.

LES FRASES

No trobem l'estabilitat desitjada, esperem una reacció contra el Baskonia però sabem que és un gran equip
Georgios Bartzokas
Tenim bones possibilitats d'estar entre els vuit millors d'Europa, ens falten petits detalls, no és qüestió de caràcter
Ante Tomic
Hem de reconèixer que estem malament i ser més bàsics i més lletjos jugant però ser més consistents en defensa
Sito Alonso

Es veuran les cares dos cops en 70 hores

El calendari d'aquesta temporada, a més de ser molt atapeït i d'una exigència física extrema, també té reservades situacions poc habituals en bàsquet, cosa que en futbol sí que acostumen a passar quan coincideixen dues competicions com la copa del Rei i la primera divisió. El Baskonia i el Barça es veuran les cares dues vegades en només 70 hores. Avui la cita és al Palau Blaugrana i diumenge a la tarda (18.30 h) serà el torn del Buesa Arena, però serà en partit de la Lliga Endesa. En l'ACB el Barça és tercer (12-4) i el Baskonia quart (12-5).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)