Eurolliga

bàsquet

Eurolliga

Es busca base al mercat

Eurolliga. Hakanson no tornarà i continuarà cedit al Fuenlabrada i es busca un jugador que accepti un contracte temporal de dos mesos

El tècnic Georgios Bartzokas ja no es calla res. Ahir en la roda de premsa va reconèixer obertament que ha parlat amb Rodrigo de la Fuente per incorporar un base temporal per cobrir la baixa de Renfroe: “Hem parlat amb ell perquè una idea és posar Koponen de base però no tenim ni Oleson ni Perperoglou en forma.” El tècnic grec hi va afegir: “Fins ara no havia fet jugar un jugador si no havia fet deu entrenaments –fent referència a Faverani– però era una qüestió de necessitat.” D'altra banda, el club ha descartat, de moment, el base suec Lude Hakanson (22/3/1996), que està cedit fins a final de temporada al Fuenlabrada, com també ho estava Moussa Diagné. El curs passat va jugar també cedit primer al Riga letó i després a Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)