NBA

Marc Gasol torna a l'All Star

NBA. Les votacions dels tècnics li permetran disputar per tercer cop el partit de les estrelles, el 19 de febrer a Nova Orleans

L'endemà de batre el sostre anotador de la seva carrera –42 punts, contra els Raptors al FedEx Forum– Marc Gasol ha estat inclòs en l'equip de la conferència oest, que jugarà el partit de les estrelles del 19 de febrer, a Nova Orleans. Serà la tercera presència en l'All Star del català, que demà farà 32 anys. Ja va disputar el del 2012, a Orlando –i com ara, de reserva– i la del 2015, a Nova York, on va ser titular i va protagonitzar l'històric salt inicial del partit amb el seu germà Pau.

Després de la greu lesió del curs passat –va lesionar-se el 8 de febrer i va estar vuit mesos de baixa–, Marc Gasol està protagonitzant un curs esplèndid, amb 20,6 punts (39,5% en triples tirant-ne gairebé quatre per partit), 6,1 rebots, 4,2 assistències i 1,4 taps en 34,3 minuts. A tot això, també exerceix de líder dels Grizzlies, que són setens a l'oest (27-20).

Els escollits

A més de Marc Gasol, els altres sis reserves escollits pels tècnics a l'oest han estat Klay Thompson i Draymond Green (Warriors), Russell Westbrook (Thunder), DeMarcus Cousins (Kings), DeAndre Jordan (Clippers) i Gordon Hayward (Jazz).

A l'est, el llistat de reserves el formen Isaiah Thomas (Celtics), Kemba Walker (Bobcats), Kevin Love (Cavs), John Wall (Wizards), Kyle Lowry (Raptors), Paul George (Pacers) i Paul Millsap (Hawks).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)