FCBQ

Segon quart fatídic

Copa Catalunya femenina. Les banyolines, que van guanyar la segona meitat, jugaran la segona fase del grup per evitar el descens

l'HOSPITALET 65 BENCRIADA 47

CEJ L'HOSPITALET:Illa, Arias (3), Alonso, De Solà (5) i Dutren (8) –cinc inicial–; Codina (2), Baslone (14), Perea (5), Mora (5) i Portillo (10). 7 triples: 2 Portillo, Baslone, 1 Perea, Mora, Arias. 16/21 en tirs lliures. 20 faltes.BENCRIADA:Llagostera (8), Ferreiro (4), Helena Trabal (7), Corominola (13), Duch (1) –cinc inicial–; Gallegos (3), Núria Trabal, Ribas, Valera (4), Thió (7). 2 triples: Gallegos i H. Trabal. 5/10 en tirs lliures. 21 faltes personals. Eliminades: Llagostera i Duch.PARCIALS:16-10, 22-5, 15-19 i 12-13.COMENTARI:Un segon quart fatídic va treure del partit el Bencriada (22-5) i va posar fi a les seves esperances de victòria ahir a l'Hospitalet. L'inici banyolí va ser bo, aguantant, això sí, amb dificultats l'exigent ritme local, que va lluir un perímetre intens i dues interiors d'alçada. Va ser en el segon període quan l'Hospitalet, amb 14 tirs lliures, va trencar el matx. En la represa (38-15) les de Sandra Ventura van millorar la circulació i inversió de pilota i van aconseguir trobar tirs alliberats. El resultat va ser el triomf visitant en els dos darrers quarts, però no pas la victòria. Amb aquest resultat, ja matemàticament el Bencriada jugarà la segona fase del grup per evitar el descens.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)