FCBQ

Oxigen vital i cop moral

Copa Catalunya. Victòria clau i meritòria del Bisbal contra un rival directe després d'anotar 12 triples i fer un gran segona part en defensa

BISBAL 66 St. QUIRZE 63

BISBAL SOL GIRONÈS:Castillo (7), Vilà (6), Mitjà (6), Poch (2), Oliva (15) –cinc inicial–; Estruch, Macau (5), Soler (10), Castelló (15), Jacomet i Curto. 12 triples: 5 Castelló, 2 Soler i Mitjà, 1 Macau, Castillo i Vilà. 12/14 tirs lliures. 27 faltes.SANT QUIRZE:Saborido (8), Ayuso (11), R. Balta (8), Valverde, G. Balta (17) –cinc inicial–; Santiago (5), Cuevas (7), Fábregas (7). 5 triples: 2 Fábregas, 1 Santiago, R. Balta i G. Balta. 14/25 en tirs lliures. 17 faltes.PARCIALS:16-22, 15-19, 13-10 i 22-12.COMENTARI:Triomf vital i heroic d'un gran Bisbal, que en la segona part va remuntar un marcador advers i es va imposar contra un rival directe, amb 12 triples i tot i la baixa de Marc Nieto. Una mixta sobre R. Baltà va ser la opció inicial dels locals, que van mantenir el marcador igualat fins al final del primer quart. Un 0-6, però, donava marge al Sant Quirze (16-22). En el segon, un 0-12 (21-36) posava en problemes als de Joan Ferrer, que van reaccionar abans del descans (31-41). En la segona meitat la defensa del Bisbal va millorar moltíssim, i va deixar en dues cistelles en joc el rival en el darrer quart. A 15 segons del final, dos tirs lliures de Soler suposaven el 66-63. En la darrera possessió, els triples visitants, forçats, no van entrar.