FCBQ

Reacció clau i victòria

Copa Catalunya. El Sant Narcís resol un moment crític del tercer quart i venç un rival directe, en el segon triomf consecutiu a casa

SANT NARCÍS 73 BADALONÈS 68

SANT NARCÍS:Ballell (16), Coll (12), Pujolràs (6), Valeron (2), Barrasa (4) –c. inicial–; De Pedro (10), Pons (3), Paulí (3), Juscafresa (7), Boadella (3), Carpintero (5), Comellas (2). 8 triples: 2 Juscafresa, 1 Paulí, De Pedro, Ballell, Coll, Carpintero i Pons. 20/31 lliures. 32 faltes.AE BADALONÈS:Valle (14), Mbodji (14), Balaguer (8), Vicente (11), M. Fernández (2) –cinc inicial–; Arnau (9), Fernández (4), Málaga (2), Solé (2), Moreno, Suñé (4). 5 triples: 2 Arnau, 1 Suñé, Valle i Balaguer. 21/34 en tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminat: M. Fernández.PARCIALS:21-15, 21-22, 13-13 i 18-18.COMENTARI:El Sant Narcís va solucionar un partit clau contra un rival directe, que va marxar de 10 punts en el tercer quart. Després d'un bon inici, els gironins van haver d'atacar des del final del primer quart i fins al final una zona 3-2. El moment clau va ser després de la represa (42-37). El partit es va complicar per als de Moncanut i el tècnic va haver de canviar els cinc jugadors per cercar la reacció, que va arribar, i els locals van estar a punt, fins i tot, de recuperar l'‘average' de l'anada (12 punts). Amb 71-59, a poc menys de dos minuts pel final, el Badalonès va poder maquillar el resultat, però no pas guanyar.