FCBQ

Triples molt desiguals

Copa Catalunya femenina. L'1/10 local contrasta amb els nou encerts de les visitants, que sentencien en un segon quart letal

GEIEG GVC 44 ALMEDA 70

GEiEG GVC GAESCO:Pairó (4), Comella (2), Jòdar (9), González (4) i Ivorra (2) –cinc inicial–; Gallegos (4), Bou (3), Moreno (8), Serra (3), Xargay, Mayoral (5). 1 triple: Jòdar. 19/30 en tirs lliures. 20 faltes.BASKET ALMEDA:Genius (2), Alanis, Pujol (6), Peña (12), Grau (8) –cinc inicial–; Brito (8), Piera (2), González (1), Acevedo (10), León (10), Roig (5), Sala (2). 9 triples: 2 Brito, Pujol, Acevedo i Peña, 1 González. 9/12 en tirs lliures. 24 faltes.PARCIALS:14-12, 5-23, 9-16 i 16-19.COMENTARI:Derrota del GEiEG contra el Basket Almeda que comptarà de cara a la segona fase. Les gironines van competir en el primer quart, però en el segon la cistella se'ls va fer molt petita (1/10 en triples al final del partit). Per contra, les visitants van anotar nou triples en total. El rebot ofensiu, les segones opcions i els vuit tirs lliures fallats en la primera meitat van treure mentalment del partit les grupistes, que ho van pagar amb un parcial de 0-15. En el descans, el 19-35 del marcador deixava el matx prou complicat per a les de Joan Pau Torralba. Tot i així, en la segona meitat va haver-hi reacció al Lluís Bachs, però l'alt encert de l'Almeda va fer impossible cap remuntada.