NBA

Una victòria de molta qualitat

NBA. Els Grizzlies, molt seriosos i conscients de la importància del partit, superen els Jazz a Salt Lake City i s'apunten la sèrie particular en fase regular (3-1). Marc anota 18 punts (4/5 triples)

No era un partit més de fase regular, el Jazz-Grizzlies. Pugnant per les posicions que van del quart al setè lloc de la conferència oest, els de Memphis van sumar un triomf que una vegada jugats els 82 partits pot ser importantíssim, perquè en la sèrie particular els de David Fizdale hauran guanyat tres dels quatre enfrontaments directes.

En el darrer, els Grizzlies (28-21) van començar a dominar a partir del joc al pal baix de Zach Randolph –28 punts, 9 rebots i 43-52 al descans–. Van continuar marcant el pas buscant Marc Gasol, que va acabar amb 18 punts –a més de 4 rebots i 5 assistències– i 4/5 triples, i van finalitzar la feina portant el focus anotador cap a Mike Conley (23). Jugant a ritme mesurat –només 7 pilotes perdudes en tot el partit–, no van deixar opcions als Jazz (30-19).

En la mateixa jornada, triomf còmode dels TWolves (18-29) contra el pitjor equip de la lliga, els Nets (9-38), amb 14 punts i 6 assistències de Ricky Rubio i 37 punts i 13 rebots de Karl Anthony Towns –setena victòria en els últims deu partits per als de Minnesota–. I per sobre de tots els equips, els Warriors, que van aconseguir la victòria número 40 de la temporada (40-7) amb una exhibició de Stephen Curry: 43 punts, 9 rebots i 6 assistències en 29 minuts, amb 6/8 de 2 i 9/15 triples i 25 punts en el tercer quart (45-23).