FCBQ

Victòria important per començar a dalt

Copa Catalunya fem. El Bencriada Banyoles juga, domina i guanya de vint

banyoles 69 SAFA claror 49

BENCRIADA BANYOLES:Llagostera (11), Ferreiro (12), Thió, Corominola (8), Duch (17) –cinc inicial–; Gallegos (3), Ribes (8), Llop, Valera (6) i Serrinat (4). 9 triples: 2 Ferreiro, 2 Llagostera, 2 Ribes, 2 Duch i 1 Gallegos. 8/15 tirs lliures. 15 faltes.SAGRADA FAMÍLIA CLAROR:Camarasa (13), Ventosa (4), Vilardaga (4), Ceja (11), Jofresa (2) –cinc inicial–; Ferro, Llambilles, Caminal (13), Vilallonga i Gonzalo. 4 triples: 3 Camarasa i 1 Ceja. 5/8 tirs lliures. 18 faltes.PARCIALS:17-11, 16-11, 15-15 i 21-12.COMENTARI:Victòria important del Bencriada, que començarà la fase de descens al capdavant de la classificació. Les noies de Sandra Ventura, conscients de la fortalesa del seu joc interior, van dominar aquest aspecte del joc; tot i començar desencertades en el tir exterior, que van solucionar buscant penetracions a cistella, les banyolines van acabar amb bones xifres des de la línia de tres, reforçades pels quatre triples de l'últim quart. El Bencriada, que va dominar des del començament, va provar defenses alternatives en el tercer període i va rematar el partit en el darrer quart, insaciable i amb molt d'encert.