FCBQ

El CEB Girona perd el lideratge per culpa dels triples del Círcol

ceb girona 66 círcol 79

CEB GIRONA:Mora (8), Espinosa (4), Valls (8), Poch (11), Pantrigo (2) –cinc inicial–; Justicia (8), Revilla (4), Artacho (10), Rigat (3), Pujol (5). 8 triples: 3 Poch, 1 Mora, 1 Espinosa, 1 Revilla, 1 Pujol, 1 Rigat. 10/18 en tirs lliures. 18 faltes personals.CÍRCOL CATÒLIC DE BADALONA:Ferrer, Oliveres (3), Colomer (11), Terez (9), Gotzens (14) –cinc inicial–; Arimont (7), Molina (5), Balleus (13), Forteza (16), Colom (1). 10 triples: 4 Gotzens, 4 Forteza, 1 Oliveres, 1 Balleus. 11/19 en tirs lliures. 20 faltes.PARCIALS:16-15, 20-15, 14-20, 16-29.COMENTARI:Un gran últim quart dels badalonins va deixar els gironins sense la seva tretzena victòria ni el lideratge. El partit va ser igualat i en el darrer quart el gran encert exterior visitant (6 triples) va deixar sense opcions els de Girona, que tot i el seu esforç es van veure superats.