NBA

Potser s'estan passant

L'Oest tomba l'Est amb un resultat d'escàndol i Anthony Davis, l'MVP, estableix el nou rècord de punts (52)

Marc Gasol, en el seu tercer partit de les estrelles, acaba amb 10 punts, 10 rebots i 8 assistències

Aquí no defensa ningú? El partit de les estrelles va tornar a certificar que fa falta un canvi, perquè comença a ser escandalós que la costellada cada vegada vagi a més. La por de lesionar-se i el fet de no haver-hi res en joc va fer que fos un duel descafeïnat. Evidentment, no de punts. El fet que els guanyadors tinguin un premi de 50.000 dòlars i els perdedors, de 25.000, no és prou argument per a un grapat d'estrelles que només tenen com a objectiu intentar divertir-se. Però es diverteix el públic? Una dada curiosa: LeBron James va fer set esmaixades en el segon quart i va superar els 300 punts en els All-Star. L'únic que ho ha fet. A aquest ritme, però, més jugadors ho aconseguiran.

Marc Gasol es va convertir en un dels protagonistes de l'All-Star de l'NBA, que va guanyar la conferència Oest per 192-182 en un partit sense defenses i en què es van quedar a quatre punts del rècord d'anotació de l'edició de l'any passat. El pivot de Sant Boi, que era per tercer cop en el partit de les estrelles, després de participar en l'edició d'Orlando (2012) i de Nova York (2015), es va quedar a només dues assistències d'aconseguir un triple doble i va acabar amb 10 punts, 10 rebots i 8 assistències. Marc Gasol va tenir molts minuts de joc perquè el jugador amb qui compartia posició, Cousins, estava resolent el seu futur i només va jugar dos minuts per evitar una lesió que hauria trencat la seva operació de traspàs.

Davis trenca el rècord

L'estrella dels Pelicans va ser escollit MVP del partit de les estrelles. Va acabar amb 52 punts i va superar el registre del mític Will Chamberlain, que n'havia anotat 42 l'any 1962. En el mateix equip que Anthonty Davis jugava Russell Westbrook, que no es va quedar curt i va arribar fins als 41 punts, però sense fer, com en ell és habitual, un triple doble, ja que va acabar amb cinc rebots i 7 assistències. Precisament, Westbrook va centrar molts focus d'atenció per la seva relació amb Kevin Durant. Però la realitat és que tots dos es van afegir a la festa sense cap problema i tot va arrencar amb un alley-oop de Durant per a Westbrook molt ovacionat a l'Smoothie King Center, ple a vessar i amb moltes personalitats a les grades. També protagonistes en l'All-Star dels quatre magnífics dels Warriors –Curry, Thompson, Green i Durant– que agafaven el relleu dels Hawks, que va ser la darrera franquícia a aportar quatre jugadors a un All-Star. Finalment, l'NBA també va aprofitar el partit de les estrelles per anunciar que l'All-Star del curs vinent serà a Los Angeles.

42
punts
era l'anterior rècord de punts en un All-Star d'un jugador: Will Chamberlain el 1962.
1
jugador.
DeRozan va ser l'únic que no va llançar cap triple. Entre els altres 23 jugadors: 122 triples.

Cousins és traspassat dels Kings als Pelicans de Davis

És poc habitual, però ja se sap que si a algun lloc pot passar és als Estats Units. Mentre s'estava jugant el partit de les estrelles hi havia un jugador, DeMarcus Cousins, que estava a la banqueta pendent del mòbil. I no és casualitat que abans del matx, com es veu a la imatge, estigués parlant amb Anthony Davis. I és que al cap d'alguns minuts es confirmava un dels traspassos més sonats de l'NBA: Cousins, als New Orleans Pelicans. El jugador ha fet 21,1 punts i 10,8 rebots de mitjana en els sis anys que fa que és a la lliga. En principi, els Kings no volien fer l'operació, però hi van accedir a canvi de Buddy Hield, número 6 de l'últim drat, Lagonston Galloway i Tyreke Evans i les dues tandes del draft 2017. També es podria incloure en l'operació Omri Casspi cap als Pelicans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)