NBA

bàsquet

nba

Ricky Rubio no es mou

Bàsquet. NBA. Els TWolves no es posen d'acord amb els Knicks per traspassar el base català en una operació que havia de portar Derrick Rose cap a Minnesota

Després de dies molt intensos de trucades, rumors i negociacions, el futur immediat de Ricky Rubio no viurà cap canvi. Al base català, catalogat com a transferible, se l'havia relacionat amb els Kings, els Cavaliers i els Pistons, però la negociació més ferma era amb els Knicks. Al final, però, no hi va haver acord, sembla que perquè els TWolves aspiraven a rebre un altre jugador a més de Derrick Rose. Minuts més tard de les 9 –hora límit per tancar traspassos–, el tècnic dels TWolves, Tom Thibodeau, va confirmar que no hi hauria cap moviment i que ha de renunciar al retrobament amb Rose, a qui va dirigir durant cinc temporades als Bulls.

Ricky passa un moment dolç, i aquest 2017 està registrant els seus millors números des que va arribar a l'NBA (22 punts, 8 assistències i 8 rebots contra els Orlando Magic, i 17 punts, 11 assistències i 6 rebots contra Chicago). Amb tot, el futur de la franquícia passa per les mans del rookie Kriss Dunn. Ricky té aquesta temporada i dues més de contracte per 34 milions de dòlars. Per aquest motiu, és de preveure que l'estiu vinent torni a estar en el tauler dels traspassos.

D'altra banda, el jugador més rellevant dels que semblava candidat a un traspàs ahir, Paul George, es queda finalment als Pacers, quan el seu futur semblava encaminat als Celtics. Larry Bird no acabava d'estar convençut d'introduir en l'acord la primera selecció del draft que facin els Nets.

– Els Magic traspassen Serge Ibaka als Raptors a canvi de Terrence Ross i una selecció en la primera tanda del ‘draft' del 2017 – Els Kings traspassen DeMarcus Cousins i Omri Casspi als Pelicans a canvi de Buddy Hield, Tireke Evans, Langston Galloway i una selecció tant en la primera com en la segona tanda del ‘draft' del 2017. – Els Nets traspassen Bojan Bogdanovic i Chris McCollough als Wizards a canvi de Marcus Thornton i Andrew Nicholson i una selecció en la primera tanda del ‘draft' del 2017. – Els Lakers traspassen Lou Williams als Rockets a canvi de Corey Brewer i una selecció en la primera tanda del ‘draft' del 2017. – Els Bucks traspassen Miles Plumlee als Hornets a canvi de Roy Hibbert i Spencer Hawes. Tot seguit, traspassen Roy Hibbert als Nuggets a canvi d'una selecció en la segona tanda del ‘draft' del 2018. – Els Bulls traspassen Taj Gibson, Doug McDermott i una elecció en la segona tanda del ‘draft' del 2018 a canvi de Cameron Payne, Joffrey Lauvergne i Anthony Morrow. – Els Rockets traspassen Tyler Ennis als Lakers a canvi de Marcelinho Huertas, amb qui rescindiran el contracte. – Els Suns traspassen PJ Tucker als Raptors a canvi de Jred Sullinger i dues seleccions de ‘draft'. – Els Sixers traspassen Nerlens Noel als Mavs a canvi d'Andrew Bogut, Justin Anderson i una elecció de primera tanda del pròxim ‘draft'.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)