NBA

Debut amarg per a DeMarcus Cousins

NBA. La nova estrella dels Pelicans es va estrenar a l'Oracle Arena amb una dura derrota contra els Rockets

Unes hores després del tancament del mercat, totes les mirades es van centrar en el partit entre els Pelicans (23-35) i els Rockets (41-18), en què va tenir lloc la primera aparició de DeMarcus Cousins amb el seu nou equip. Un debut que en l'aspecte individual va ser molt positiu (27 punts, 14 rebots, 5 assistències), però que en el vessant col·lectiu es va traduir en una dura derrota (99-129) contra els Rockets, liderats per la gran actuació d'un altre debutant, Lou Williams (27 punts, 2 rebots, 2 assistències).

Amb tot, el duo format per DeMarcus Cousins i Anthony Davis, cridats a ser la millor parella interior de l'NBA, va demostrar que té un gran potencial, però la falta d'artilleria exterior i la poca precisió amb la pilota (20 pèrdues) va condemnar els Pelicans, que poques possibilitats van tenir contra els Rockets, directes i letals a llarga distància (20 triples).

D'altra banda, per si fos poc frustrant una derrota a casa per 30 punts, els de Louisiana van veure com Omri Casspi, l'únic jugador que superava la desena en anotació –a banda de Cousins i Davis– es lesionava, i es podria perdre la resta de la temporada si l'equip d'Alvin Gentry fracassa en les seves aspiracions d'aconseguir una plaça en els play-off.

Nit horrible, per tant, per a Cousins i els Pelicans, que hauran de rescabalar-se avui, en un duel vital contra Dallas (22-34).

A tocar del rècord

Curry i Durant van liderar els Warriors (47-9) cap a una remuntada èpica contra els Clippers (35-21). Durant el tercer quart, els d'Oakland, que perdien de 12 en el descans, van fer 50 punts, que van sentenciar gairebé el partit. Es van quedar només a 7 d'igualar el rècord històric.

La jornada

Pelicans -Rockets

99 - 129

Kings -Nuggets

116 - 100

Pistons - Hornets

114 - 108

Cavaliers - Knicks

119 - 104

Warriors - Clippers

123 - 113

Magic - Blazers

103 - 112

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)